TECLINE ONTSPANNERS

R2 TEC1

Membraan ontspanner met roteerbare aansluitingen, geschikt voor gebruik in koud water. Ontspanner wordt geleverd in opbergzak.

R2 TEC2

Membraan ontspanner met roteerbare aansluitingen, geschikt voor gebruik in koud water. Ontspanner wordt geleverd in opbergzak.

R4 TEC2

Compacte membraan ontspanner met vaste aansluitingen geschikt voor gebruik in koud water. Ontspanner wordt geleverd in een opbergzak.

R4 TEC2 O2 STAGE SET

Deze set bestaat uit een zuurstof geschikte R4 TEC2 met manometer en HP-slang 15 cm. De set is opgeborgen in een groene tas.

R4 TEC2 SEMITEC

Membraan ontspanner met roteerbare aansluiting, voorzien van twee TEC2 2de trappen en manometer. Wordt geleverd in draagtas. Ideale travelset voor gebruik op fles met enkele kraan.

V1 ICE TEC1

Membraan ontspanner met 6 vaste aansluitingen (2xHP en 4xLP), geschikt voor gebruik in koud water. Wordt geleverd in draagtas.

R5 TEC1

Top membraan ontspanner in zwarte coating met 6 vaste aansluitingen (2xHP en 4xLP) voorzien van TEC1 2de trap. Wordt geleverd in draagtas.

R5 TEC2

Top membraan ontspanner in zwarte coating met 6 vaste aansluitingen (2xHP en 4xLP) voorzien van TEC2 2de trap. Wordt geleverd in draagtas.

R5 TEC1 DIR SET

Set van twee R5 TEC1 ontspanners voorzien van 80cm HP slang met manometer, boltsnaps en bungee voor jou perfect DIR configuratie. Wordt geleverd in draagtas.

R2 TEC2 SIDEMOUNT

Set van twee R2 TEC2 ontspanners voorzien inflators, manometers, boltsnaps en bungee voor jou perfecte sidemount configuratie. Wordt geleverd in draagtas

V2 ICE TEC1 DIR SET

Set van twee V2 ICE TEC1 ontspanners voorzien van 80cm HP slang met manometer, boltsnaps en bungee voor jou perfecte DIR configuratie.  Wordt geleverd in draagtas.

V2 ICE TEC2 DIR SET

Set van twee V2 ICE TEC2 ontspanners voorzien van 80cm HP slang met manometer, boltsnaps en bungee voor jou perfecte DIR configuratie.  Wordt geleverd in draagtas.