OTTER DROOGPAKKEN

ATLANTIC TELESCOPIC "NEW"

De Otter Atlantic is de nieuwe standaard in exploratie grade,
Dit pak is ontworpen met de technische duiker in gedachten, de flexibiliteit is enorm door een naadloos patroon aan de onderarmen.

Atlantic HD Kevlar Edition

Dit pak is gemaakt van het nieuwe Otter Kevlar Trilaminate, een sterk en robust droogpak voor de grot-en wrakduiker. Het ultieme pak voor exploratie.

Ultralite

Ultralite is ideaal voor de reizende duiker, weegt slechts 4 Kg (zonder zak en boots). Het is een licht gewicht membraan pak met telescopische torso om een comfortabel gebruik van de voorsluiting met bescherming te verzekeren. 

BRITANNIC MK2 TELESCOPIC

Dit zeer sterk pak is gemaakt in flexibele armour skin als standaard.

BRITANNIC SUPERSKIN

Britannic Technical Superskin droogpakken zijn ontworpen in samenwerking met de top van technische duikers en instructeurs tot één van de beste en veiligste membraan droogpakken. Het succes van de Britannic Expeditie 1997 heeft tot de ontwikkeling ervan geleid. 

OTTER POLAR-D SUPER SYSTEM

Dit onderpak is ideaal onder membraan droogpakken tijdens duiken in koud water. Dit pak is zeer warm, comfortabel en zacht aan de binnenzijde. 

ARTIC DELUXE 200

Dit onderpak is aanbevolen voor iedereen die graag een warm gevoel heeft tijdens de duik. Er zijn er duizenden van verkocht en komt als standaard mee met membraan pakken.

QUILTED 200

Een zalige gewaarwording tijdens de duik met de nieuwe Quilted 200! Het material is ultramodern, stijlvol en geeft een nog warmer gevoel. Het onderpak is gecomprimeerd door gebruik van fijn thermisch materiaal waardoor er minder lood moet gebruikt worden, maar houd je warmer dan ooit.